Skip to main content

Sværlasthjul til flytning af tunge emner


Kompetent rådgivning og skræddersyede løsninger

Leder du efter en producent, som tilbyder skræddersyede sværlasthjul? Så har du fundet det rette sted. Hos Skandinavisk Dæk Import er vi specialister i alle typer hjul. Det gælder også hjul, som er egnede til opgaver med flytning af meget tunge emner.

Vi har mange års erfaring med dæk og hjul. Derfor kan vi tilbyde kompetent rådgivning, når vi skal finde frem til en skræddersyet løsning, som passer præcis til dine ønsker og behov.

Vælg mellem forskellige baner, kerner og gafler

Vi fremstiller vores sværlasthjul efter individuelle tegninger. Dermed kan vi skræddersy sværlasthjulene, så de passer til nogle specifikke opgaver.

Hjulene kan være til værkstedsvogne, lagervogne og andre vogne, som skal flytte meget tunge emner på virksomhedens eget område.

Du kan vælge mellem forskellige typer baner, kerner og gafler. Vi kan med andre ord tilpasse hjulene, så de passer til både vægt og underlag samt en række forskellige særlige ønsker og behov.

Vi anvender naturligvis kun materialer fra kvalitetsbevidste producenter.

Få et tilbud på specialfremstillede sværlasthjul

Kontakt os gerne for at få en snak om dine ønsker og behov. Vi fortæller gerne mere om de mange muligheder, ligesom vi gerne kommer med løsningsforslag, som passer til din virksomhed og dine konkrete opgaver. Vi holder til på Sjælland men hjælper gerne i hele Danmark.

Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på de ønskede sværlasthjul.